Török Nyelvoktatás, nyelvtanfolyam

aug 8, 2019

Online (Skype) magán nyelvtanfolyam


Magánoktatás skype-on, a távolság nem akadály!

Török nyelvtanfolyam akciósan

Török online nyelvoktatás nemcsak budapestiek részére! 

Jelentkezz online török magánoktatásra!
A távolság már nem akadály, skype-on keresztül tanulj meg egy új keleti nyelvet. Te is vehetsz török magán nyelvórákat interneten keresztül, az anyagokhoz pdf formátumban juthatsz hozzá. Jelentkezz hozzánk még ma török nyelvtanfolyamra!

Török nyelvoktatás kupon

 

Szeretnél megtanulni törökül?
Mi most nagyszerű lehetőséget kínálunk erre: 
A www.torokoktatas.com lehetőséget kínál, hogy kiváló színvonalú oktatást nyújtson azok számára, akik szeretnék megismerni a török nyelv sajátosságait, kultúráját, valamint elsajátítani a török nyelvet a legmagasabb minőségben.
Nyelvközösségünkben nyelvi koordinátorunk Magyarországon a legmagasabb színvonalon, saját tematika alapján, magyarokhoz igazított tematikájú tananyagból oktat. A nyelvórák hétköznapokon, illetve hétvégén vehetőek igénybe, ezáltal lehetőséget adnak a munka melletti nyelvtanulásra, hiszen késő délutáni, esti időpontokban, és hétvégi időpontokban is lehet nálunk tanulni.

Miért tanuljunk törökül?

- Mert könnyű, ritka és ezért értékes.
- Mert ezáltal közelebb kerülhet a varázslatos török kultúrához.
- Mert szenvedélyed a nyelvtanulás, és valami különlegesre vágysz.
- Mert közös történelmünk miatt mi magyarok eleve közel állunk a törökökhöz.
- Mert a török-magyar gazdasági kapcsolatok volumene és jelentősége egyre nő.
- Mert utálsz ugyan nyelvet tanulni, de valami különleges és mégis könnyed dologra vágysz.
- Mert szeretnéd megtudni, milyen az a nyelv, amely úgy működik, mint a magyar.
- Mert szeretnél 2-3 hónap után nyugodtan kommunikálni.

Nem mindegy, milyen tanulási módszert választunk, hiszen a különbség az eredményben lesz: meg tudunk-e szólalni, vagy sem. Ha eddig azt gondoltad, hogy veled van a baj felejtsd el. Nem a te hibád! Nem veled van a baj! Lehet, hogy nem a megfelelő oktatási formát választottad, lehet, hogy nem volt megfelelő a létszám vagy az óra időkihasználása a készségépítés szempontjából.

Filozófiánk:
Rendkívül fontosnak tartjuk a török nyelv ismeretét, ami nem csupán a nyelvtani szabályok helyes elsajátításából áll, hanem magában foglalja Törökország kultúrájában és a török emberek szokásaiban való jártasságot is.
Célunk, hogy a náluk megszerzett tudást hasznosítani is tudd, tehát ne csak nyelvtani teszteket légy képes helyesen kitölteni, de egy mindennapi, vagy akár üzleti szituációban is gond nélkül, fesztelenül, intelligensen tudj kommunikálni.
Mindezek által hisszük, hogy széles körű ismereteinkkel minden egyes tanuló személyes igényét ki tudjuk szolgálni, és mindenkit hozzásegíthetünk az általa kitűzött cél eléréséhez.
Használd ki ezt a lehetőséget és tanulj meg törökül, hogy bármikor szorongás nélkül tudj kommunikálni!
Tanulj nyelvet velünk!